Ένα παράξενο φαινόμενο φαίνεται να έχουν καταγράψει με τις κάμερές τους άνθρωποι από διάφορα σημεία του πλανήτη. Πρόκειται για περίεργους ατμοσφαιρικούς ήχους διαφόρων ειδών που ορισμένοι θεωρούν ότι αποτελούν ήχους του αστικού περιβάλλοντος αλλά οι περισσότεροι διαφωνούν με αυτή την εξήγηση.
Οι ήχοι είναι επαναλαμβανόμενοι, υψηλής ή χαμηλής έντασης και δίνουν ποικίλες εντυπώσεις σε εκείνους που τους ακούνε: κάποιοι τους καταγράφουν σαν ήχους τύμπανου, άλλοι σαν επαναλαμβανόμενους μεταλλικούς ήχους και γενικά οι περιγραφές ποικίλουν. Κοινό χαρακτηριστικό είναι πάντως ότι οι περισσότεροι από τους καταγραφείς δηλώνουν τρομαγμένοι και δίνουν στο γεγονός μια Αποκαλυπτική χροιά ενώ κάποιοι δε διστάζουν να το αποδώσουν σε επίσκεψη εξωγήινων καθώς ο ήχος μοιάζει πολύ με εκείνους τους ήχους που έβγαζαν τα εξωγήινα σκάφη από την περίφημη ταινία «Ο Πόλεμος των Κόσμων».
Βέβαια, υπάρχουν αρκετοί που συνειρμικά θυμούνται τα χωρία της Αποκάλυψης, στα οποία αναφέρεται η εξαπόλυση πάσης φύσεως καταστροφικών γεγονότων μετά το καθένα από τα 6 σαλπίσματα των Αγγέλων (7 είναι αλλά το τελευταίο αφορά στη Βασιλεία των Ουρανών και δεν περιλαμβάνει δέσμη καταστροφικών γεγονότων).
Στην προσπάθειά τους να εξηγήσουν το φαινόμενο κάποιοι μιλάνε ακόμα και για ήχους που προκαλούνται από την επερχόμενη αντιστροφή των μαγνητικών πόλων της γης ή ακόμα και στη λειτουργία του προγράμματος HAARP των ΗΠΑ.
Δεν ξέρω ποιά είναι η ερμηνεία του φαινομένου πάντως αρκετοί από τους μάρτυρες μιλάνε για ήχο που προκαλούσε τριγμό στα τζάμια των παραθύρων και κάμποσοι από αυτούς κάλεσαν την αστυνομία. Τα φαινόμενα αυτά καταγράφηκαν σε πολλά μέρη του πλανήτη και εκείνοι που ασχολούνται με αυτά δηλώνουν ότι, αν και είχαν καταγραφεί από παλιότερα παρόμοιοι ήχοι, τα περιστατικά κορυφώθηκαν το 2011

Advertisements

About michalism

nothing to declare

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s