Εδώ και αρκετό καιρό επίμονες πληροφορίες θέλουν την έντονη στρατιωτική παρουσία των Αμερικανών στην Υεμένη να μην οφείλεται στην έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί εκεί. Μάλιστα κάποιοι δε διστάζουν να ισχυριστούν ότι η τεταμμένη κατάσταση στη χώρα είναι στην πραγματικότητα προκλητή, με σκοπό να δικαιολογήσει την παρουσία ισχυρών αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων, οι οποίες όμως έχουν μια εντελώς διαφορετική αποστολή: τη φύλαξη και μελέτη τριών αστροπυλών (stargates) που κρύβονται στα βάθη της θάλασσας, στον κόλπο του Aden. Επιπλέον, θεωρείται από αρκετούς ότι και οι αναφορές για πειρατεία πλοίων από Σομαλούς πειρατές στα στενά του Aden είναι επίσης φτιαχτή.
Όλα ξεκίνησαν όταν μέσω του Google Earth διαπιστώθηκε η ύπαρξη τριών σχηματισμών στο βυθό της θάλασσας. Οι σχηματισμοί αυτοί είναι συμμετρικοί, μοιάζουν πολύ με τον τύπο «πούρου» που έχει αναφερθεί για κάποια UFO και είναι τεράστιοι κρίνοντας από το γεγονός ότι είναι ορατοί από το δορυφόρο σε υψόμετρο 12 χιλιομέτρων αλλά και αν τους συγκρίνει με σκάφη τα οποία βρίσκονται κοντά τους.
Η Υεμένη είναι μια παράξενη χώρα, μια μυστηριώδης έρημος. Το νησί Σοκότρα είναι ένα πραγματικά εξωγήινο μέρος όπου υπάρχουν φυτά και ζώα που δεν εντοπίζονται σε καμία άλλη περιοχή του πλανήτη. Στον κόλπο του Aden έχει αναφερθεί μια ανωμαλία του μαγνητικού πεδίου και η περιοχή δίνει συχνά σεισμούς. Υπάρχει, άραγε, πιθανότητα να σχετίζονται όλα αυτά με την ύπαρξη των αντικειμένων αυτών μέσα στη θάλασσα; Είναι πράγματι αυτά πύλες προς άλλες διαστάσεις και για το λόγο αυτό πολλές χώρες του ΝΑΤΟ (και όχι μόνο) έχουν στείλει δυνάμεις τους στην περιοχή, υπό την ηγεσία των ΗΠΑ; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά. Υπάρχουν όμως κάποιοι που είναι βέβαιοι για την ύπαρξη αυτών των Πυλών και μάλιστα συνδέουν το φαινόμενο της ακρόασης παράξενων ήχων στην ατμόσφαιρα, για το οποίο σας μίλησα σε προηγούμενη δημοσίευση, με την ενεργοποίηση των συγκεκριμένων αυτών Πυλών…

About michalism

nothing to declare

Σχολιάστε